fu'a

Fluorspar Lump CaF2 90% 10-50MM

I tala fou o pisinisi, o le tuʻuina atu o le fluorspar lump CaF2 90% 10-50MM o loʻo faia galu i le maketi.Fluorspar, poʻo le fluorite, o se minerale e masani ona faʻaaogaina i le tele o mea tau alamanuia, e amata mai i metallurgy i vailaʻau.O se mea taua foi i le gaosiga o alumini ma sima.Faatasi ai ma le manaoga mo le fluorspar o loʻo faʻatupulaʻia, o loʻo taumafai le au gaosi oloa e faʻatatau i poloaiga.

O le tuʻuina atu o le fluorspar lump CaF2 90% 10-50MM e sili ona mataʻina, aua o loʻo faʻatusalia ai se oloa maualuga ma le manaʻomia o le tufatufaina atu o vaega.O lenei ituaiga o fluorspar o loʻo manaʻomia mo le faʻaogaina i totonu o le uʻamea uʻamea, aua e faʻaleleia ai le lelei o le faʻagasologa o le uʻamea ma faʻaleleia ai meatotino o le oloa mulimuli.

O le tu'uina atu o le fluorspar e mautinoa o le a tumau pea le taua tele i le tele o alamanuia mo le lumana'i.I le faʻaopoopoga i lona faʻaogaina i le uʻamea, o loʻo faʻaaogaina foʻi le fluorspar e fai ma faʻafefe i le gaosiga o tioata ma ceramics, faʻapea foʻi ma le gaosiga o le hydrofluoric acid.

O le Kamupani a le YST ose fa'atau oloa sili ona lelei o le fluorspar i Saina, o lo'o tu'uina atu le fluorspar u'amea u'amea (CaF2: 75%-95%, Tele:0-8mm po'o le 10-60mm).O matou o le gaosiga ma le tufatufaina o le fluorspar.O togi avanoa e aofia ai lump, granular, pauta.Filifiliga fa'apipi'i e pei ole , ato tetele, fa'atele .Ole tele o mea e maua ile fa'asoa.O loʻo ofoina atu foʻi fofo faʻapitoa. Matou te faʻapipiʻiina fale teu oloa, vaega faʻapolofesa faʻatautaia, ma se vaʻa felauaiga.Afai e iai sau manaʻoga poʻo se manaʻoga, faʻafeiloaʻi e toe fai se isi feutagaiga ma matou.Matou te faʻafeiloaia foi se asiasiga i le faleteuoloa.

A'o fa'aauau pea ona atia'e ma fa'atupula'ia e atunu'u o le lalolagi a latou tamaoaiga, o le mana'oga mo fluorspar ma isi minerale taua e ono fa'atupula'ia.I le isi itu, o le a le masalomia le faia o se sao taua i le lagolagoina o nei alamanuia ma faʻafetaui manaoga o tagata faʻatau.

Fluorspar lump CaF2

Taimi meli: Mati-21-2023